Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klopps svar: ”Gå till Everton i stället”

RYKTE: Barcelona-stjärnan Philippe Coutinho har de senaste dagarna kopplats ihop flitigt med både Arsenal och Tottenham. Båda London-klubbarna påstods vara sugna på att ta brassen på ett säsongslångt lån – men ingen övergång har realiserats.

Nu skriver Talksport att övergången som kändes mest trolig, den till Spurs, har ställts in. Coutinho har slagit fast att det bara är Liverpool som är aktuellt om en Deadline Day-flytt ska bli av. 

Det kan dock bli svårgenomfört. På sin presskonferens inför ligapremiären mot Norwich verkade Jürgen Klopp vara inställd på en väldigt lugn Deadline Day. Han ville överhuvudtaget inte säga någonting om Coutinho – utan föredrog att minipika en lokalrival. 

– Vi kommenterar inte sånt här. Men det är inte troligt. Ni borde gå till Everton i stället. De har mer på gång. Vi kommer inte att värva bara för sakens skull. Det är helt ologiskt, säger Klopp. 

Foto: JASON CAIRNDUFF / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN