Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

13 (!) klubbar ute efter Sturridge

Foto: IAN STEPHEN/PROSPORTS/REX/SHUTTERST / IAN STEPHEN/PROSPORTS/REX/SHUTTERSTOCK REX/SHUTTER

UPPGIFTER: Daniel Sturridge har blivit reducerad till en perifer figur sedan Jürgen Klopp kom till Liverpool. Han har fortfarande fått göra inhopp då och då, men spelade inte en minut under Champions League-finalen mot Tottenham. Sturridge fick inget nytt kontrakt av Liverpool efter säsongens slut och är för tillfället klubblös.

Men han behöver inte leta länge för att hitta en ny arbetsgivare. Enligt Daily Telegraph har sammanlagt tretton klubbar erbjudit en plats åt Sturridge. 

Turkiska Fenerbahce är ett av namnen på listan, som också rymmer MLS-klubben DC United, La Liga-klubben Real Betis, Serie A-klubben Bologna, Ligue 1-klubben Marseille och Fenerbahces rivaler Besiktas. Även några jättar från Mellanöstern ska ha hört av sig. 

Steve Goff på Washington Post hävdar dock att Sturridges form kan ha fått DC United att börja tveka inför en eventuell värvning. 

Foto: IAN STEPHEN/PROSPORTS/REX/SHUTTERST / IAN STEPHEN/PROSPORTS/REX/SHUTTERSTOCK REX/SHUTTER