Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Liverpool vill sälja tre-fyra spelare”

UPPGIFTER: Liverpool klarade av Leeds i Premier League-premiären, efter en sjumålsrysare där Mohamed Salah avgjorde på straff i den 88:e minuten. Enligt experten Jamie Carragher tittar Liverpool nu på hur de kan förstärka laget under den kommande månaden. 

Carragher berättade i Sky Sports sändning att klubben vill värva Thiago Alcantara, som bestämt sig för att lämna Bayern München, men att det kräver försäljningar först. 

– Liverpool har tre-fyra spelare i sin trupp som de tittar på att sälja. Det verkar som att de måste sälja innan de köper, sa den förre Liverpool-backen i Skys sändning, enligt Mirror.

– Jag kan inte få slut på spekulationerna så länge transferfönstret är öppet, det är allt jag kan säga. Sa jag förresten att Thiago Alcantara är en väldigt bra spelare? Det gjorde jag för länge sedan, har tränaren Jürgen Klopp tidigare sagt om uppgifterna som säger att Liverpool är intresserade av att plocka in spanjoren. 

 

ALBIN JULIN

 

Liverpools tränare Jürgen KloppFoto: PAUL ELLIS / STELLA PICTURES / PA
Thiago AlcantaraFoto: MLADEN LACKOVIC VIA WWW.IMAGO-IMAGES.D / IMAGO IMAGES/LACKOVIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Galna matchen – gör fem(!) nickmål

Toppklubben slår till om och om igen på pannan