Foto: KIN CHEUNG / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: KIN CHEUNG / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: KIN CHEUNG / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAVE HOWARTH / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: DAVE HOWARTH / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: DAVE HOWARTH / AP TT NYHETSBYRÅN

Liverpool förkastar nytt Coutinho-bud

Publicerad

UPPGIFT: Barcelona har lagt ett bud värt närmare en miljard kronor på Philippe Coutinho – Liverpool svarade med att direkt förkasta det.

Barcelona jobbar frenetiskt med att hitta en ersättare till Neymar, som lämnade för Paris Saint-Germain.

Hittills har det snackats om Philippe Coutinho och Ousmane Dembele – och nu gör Barcelona allt man kan för att få in en av dem. Klubbens representanter har varit i Tyskland de senaste dagarna och förhandlat med Dortmund om Dembele, och ett bud verkade vara närstående. Så blev det dock inte. I stället har man nu lagt ett bud på Liverpool-spelaren.

Enligt flera brittiska medier, med trovärdiga The Times-journalisten Paul Joyce i spetsen, har ett bud värt närmare en miljard kronor (90 miljoner pund) lagts på Coutinho. Budet ska dock ha blivit direkt förkastat, och Liverpool hävdar att brassen inte är till salu för något pris.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag