Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lämnar Real – men går inte till Milan

Han ryktades till Milan. 

Nu har Real Madrid-floppen Luka Jovic gjort klart med en ny klubb. 

Enligt Football-italia kommer han att lånas ut till klubben han tidigare representerat – Eintracht Frankfurt. 

Uppgifter: Luka Jovic värvades till Real Madrid sommaren 2019 efter att ha gjort succé i tyska klubben Eintracht Frankfurt. Spanska klubben betalde stora pengar och övergången landade till slut på över en halv miljard kronor. 

Men Jovic fick inte till det i Madridklubben och det har endast blivit två mål på 32 tävlingsmatcher. 23-åringen har dessutom inte lyckats slå sig in i Reals elva och mest fått nöta bänk. 

I somras ryktades Luka Jovic intensivt till AC Milan, och då var tanken att han skulle lasta av en viss Zlatan Ibrahimovic i anfallet. 

Men så kommer det inte att bli. 

Flera medier, däribland football-italia rapporterar under tisdagskvällen att Luka Jovic kommer att göra comeback i Eintracht Frankfurt. Anfallaren lånas dit säsongen ut. Enligt transferexperten Fabrizio Romano hade Manchester United chansen att skriva avtal med honom men klubben tackade nej till möjligheten. 

IBRAHEEM ALSALMAN

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1349034367289618432
Foto: A PEREZ MECA / SHUTTERSTOCK REX/IBL