Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Milans affär sprack – nu förklarar klubben

UPPGIFTER: Den amerikansk-engelske backen Antonee Robinson har uppgetts vara på väg till AC Milan. Under transferfönstrets sista dag var Robinson, just nu i Wigan, på plats i Milano och genomfört läkarundersökningen.

Men ser affären ut att ha spruckit. Enligt italienska DiMarzio såg Robinson ledsen ut när han lämnade Milans högkvarter efter läkarundersökningen. DiMarzio menar att det uppstått någon form av problem mellan klubbarna, och att Milan nu kan tvingas tillbaka in Diego Laxalt, som varit utlånad till Torino FC. 

Milan News skriver att Wigan och Milan inte är överens om förutsättningarna för betalningen, och att det nu inte är säkert att Robinson får bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic och de andra på Milanello. 

Men det rörde sig aldrig om oenigheter mellan klubbarna, det skriver Wigan i ett uttalande. Klubben menar att italienska myndigheter krävde ytterligare medicinska undersökningar, och att svaren skulle dröja tre dygn – vilket omöjliggjorde att affären skulle kunna bli klar innan transferfönstret stängde. 

Antonee Robinson.Foto: REUTERS