Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Krossar världsrekordet – för att värva Mbappé

UPPGIFTER: Det är Kylian Mbappés dröm att spela för Real Madrid, menar lagets tränare Zinedine Zidane. Den franske stjärnan har kopplats ihop med klubben ett flertal gånger, och nyligen uppgav spanska medier att Real och PSG är överens – men att affären kommer att genomföras under ett senare transferfönster. 

Nu skriver Calciomercato att affären närmar sig, och att Real Madrid överväger ett världsrekordbud på hisnande fyra miljarder kronor. Uppgifterna bör i nuläget fortfarande ses som just uppgifter. 

Skulle affären gå igenom skulle Real Madrid krossa det tidigare transferrekordet, som sattes när Neymar lämnade Barcelona för PSG. Då betalade den franska klubben 2,2 miljarder kronor. 

– Just nu spelar han i PSG och vi får se vad som händer. Men han har alltid sagt att hans dröm är att en dag få spela för Real Madrid, sa alltså Zinedine Zidane förra veckan

 

Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS BILDBYRÅN