Foto: REUTERS / BILDBYRÅNFoto: REUTERS / BILDBYRÅN
 Foto: REUTERS / BILDBYRÅN
Foto: JAVIER ETXEZARRETA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: JAVIER ETXEZARRETA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JAVIER ETXEZARRETA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Klubbens tydliga tecken till Guidetti

Publicerad

VM-aktuelle John Guidetti har varit en frisk injektion i sitt Alavés under säsongen.

Nu belönas framgången med ett nytt långtidsavtal, enligt spanska El Correo. 

Enligt uppgifter köps svensken loss från Celta Vigo.

I januari lånades John Guidetti ut från Celta Vigo till ligakonkurrenten Alavés. Succén var omedelbar när Guidetti gjorde mål borta mot Barcelona och har producerat poäng och mål under säsongen.

I april rapporterade SportExpressen om att en klausul i Guidettis kontrakt utlösts där Alavés var tvunget att köpa loss svensken om de stannade kvar i La Liga.

Enligt lokaltidningen Faro de Vigo får Celta Vigo runt 50 miljoner svenska kronor i övergångssumma.

Och nu framkommer nya uppgifter, vilket även uppmärksammats av Fotbollskanalen. 

Guidetti skriver på långtidskontrakt

Enligt El Correo skriver John Guidetti på ett kontrakt som löper över säsongen 2020/2021 med den spanska klubben. Enligt tidningen blir John Guidetti en nyckelspelare i det kommande lagbygget.

– Jag trivs väldigt bra där och har kommit in i laget på ett fantastiskt sätt. Jag trampar dock där jag står och för mig är det viktigt att vi mår bra och bor bra. Om man mår bra utanför planen och familjen mår bra, så spelar jag också bättre, har Guidetti tidigare berättat för Fotbollskanalen. 

 

LÄS MER: Fotbolls-VM i tv – tider och kanaler. 

MISSA INGET!  Få de senaste nyheterna om VM-lagen – direkt i Messenger. 

LÄS MER: Fotbolls-VM 2018 – allt du behöver veta.

LÄS MER: Sveriges grupp och spelschema i fotbolls-VM.

LÄS MER: Stor ranking – betyg och kommentar på alla 32 VM-lag.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag