Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/INSIDEFOTO IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/INSIDEFOTO IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/INSIDEFOTO IMAGO SPORTFOTODIENST

"Klara - tar över varsitt lag i PL"

Publicerad

Carlo Ancelotti och Maxi Allegri är två av fotbollsvärldens tyngsta tränarnamn.

Nästa säsong tränar de båda Premier League-lag, om man får tro Corriere dello Sport. 

I går rapporterade London Evening Standard att Carlo Ancelotti fanns påtänkt som ersättare om Arséne Wenger skulle lämna Arsenal i sommar och därmed bryta sitt kontrakt i förväg. I dag har italienska Corriere dello Sport hakat på. 

De påstår att Ancelotti redan är överens om ett avtal med Arsenals ledning. Ett avtal som skulle sträcka sig över fyra år.

Ancelotti till Arsenal

Och Corriere dello Sport är inte nöjda där. De rapporterar också att Juventus-tränaren Maxi Allegri kommer att ta över Chelsea i sommar. Antonio Conte, den nuvarande Chelsea-tränaren, väntas i stället kliva in och knuffa bort Unai Emery från tränarposten i PSG. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag