Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Kiese Thelins Danmark-flytt spricker

UPPGIFT: Isaac Kiese Thelins flytt går i stöpet.

Transferfönstret stänger under natten till tisdagen – och med svenska ögon sett handlar mycket om Anderlecht och de svenska landslagsanfallarna.

Isaac Kiese Thelin tillhör just nu belgiska Anderlecht, men var förra säsongen utlånad till tyska Bayer Leverkusen där han bara fick starta en enda Bundesligamatch.

Enligt Radio Vigo är John Guidetti nära att ansluta till den belgiska storklubben.

Samtidigt har Isaac Kiese Thelin sagts vara på väg att lämna Anderlecht – för FC Köpenhamn. Danska medier uppgav under måndagsmorgonen att affären är ”nära” att bli av

Nu rapporterar danska BT.dk att affären har gått i stöpet. Enligt tidningens reporter Michel W Davidsen är affären ”död” och FC Köpenhamn kommer inte att värva något mer under transferfönstret.

Isaac Kiese Thelin fanns inte med i Janne Anderssons trupp till EM-kvalmatcherna mot Färöarna och Norge som togs ut i förra veckan.

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN