Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kan snuva United på PSG-spelaren

Foto: ANTHONY DIBON / ICON SPORT BILDBYRÅN
Ole Gunnar SolskjaerFoto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅN
Massimiliano Allegri.Foto: PACIFIC PRESS / PACIFIC PRESS/SIPA USA/IBL SIPA USA

Adrien Rabiot har under en längre tid spekulerats vara på väg från PSG efter att ha varit petas hos klubben under säsongen.

Rykten har florerat om en eventuell flytt till Manchester United – och nu bekräftar 24-åringen att han även fört samtal med Juventus.

– VI har pratat med varandra, säger han till Corriere dello Sport. 

Adrien Rabiot petades från PSG:s trupp ”på obestämd framtid” i december, efter att ha vägrat förhandla om ett nytt kontrakt. Sportchefen Antero Henrique kallade Rabiots agerande för ”respektlöst mot både klubben och fansen” – men trots intresse från klubbar som Manchester United, Arsenal och Barcelona så blev ingen flytt av i januari.

Rabiot har samtidigt väckt ny ilska inom klubben och portades från PSG:s träningsanläggning efter att ha festat på nattklubb samma kväll som hans lag åkte ur Champions League.

– Adrien är en fånge. Han är till och med en gisslan hos PSG. Snart blir det bröd, vatten och en cell. Det är en hård värld. En fotbollspelare ska spela, inte sitta på en hylla, har Rabiots mamma och agent Véronique Rabiot tidigare sagt till L'Equipe.  

Bekräftar samtal med Juventus

Nu återstår dock endast veckor på Adrien Rabiots kontrakt med PSG.

Och nu bekräftar 24-åringen att man för samtal med bland annat Juventus.

– Juve kontaktade mig och vi har pratat med varandra, men jag kan inte säga mer än så. Jag vet fortfarande inte var jag kommer att hamna. Men det är en fantastisk klubb där vem som helst skulle vara glad över att få spela, säger han till Corriere dello Sport. 

Han får även frågan om ryktena kring en eventuell flytt till Manchester United.

– Det är samma sak som gäller där. Jag måste bestämma mig, men jag är på semester just nu. Ni kommer snart få veta.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ PSG – direkt i Messenger 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger