Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER EUROPA IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER EUROPA IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER EUROPA IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESSFoto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESS
 Foto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESS

Uppgifter: Juventus värvar från ärkerivalen

Publicerad

Juventus har sålt Leonardo Bonucci till AC Milan. Nu förstärker laget med två stjärnor.

Enligt italienska Sky Sport har den Juventus gjort klart med Mattia De Sciglio och Wojciech Szczęsny.

UPPGIFTER: Juventus har haft en stor ruljans på sina spelare. Den italienska storklubben har redan sålt Leonardo Bonucci till ärkerivalen AC Milan och dessutom släppt Dani Alves som är klar för PSG.

Nu behöver Juventus fylla luckorna - och enligt italienska uppgifter har "Den gamla damen" gjort klart med två spelare. Enligt Sky Sport Italia har Juventus gjort klart med Milans högerback Mattia De Sciglio och förre AS Roma-målvakten Wojciech Szczęsny.

Uppgifterna gör gällande att spelarna inom kort kommer att ansluta till Turin för att genomföra de obligatoriska läkarundersökningarna. Enligt The Guardian och Sky Italia-journalisten Fabrizio Romano betalar Juventus 114 miljoner kronor för den polske målvakten.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/886962287596187648
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag