Foto: ALASTAIR GRANT / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: ALASTAIR GRANT / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ALASTAIR GRANT / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SECONDS LEFT/REX/SHUTTERSTOCK / SECONDS LEFT/REX/SHUTTERSTOCK/IB REX FEATURESFoto: SECONDS LEFT/REX/SHUTTERSTOCK / SECONDS LEFT/REX/SHUTTERSTOCK/IB REX FEATURES
 Foto: SECONDS LEFT/REX/SHUTTERSTOCK / SECONDS LEFT/REX/SHUTTERSTOCK/IB REX FEATURES

Chelseas krav för att släppa Matic

Publicerad

Juventus försvarsstjärna Leonardo Bonucci skrev tidigare i dag på för rivalen AC Milan.

Det trots att han hade fyra år kvar på kontraktet. 

Nu är "La Vecchia Signora" på jakt efter förstärkning och det kan bli Nemanja Matic från Chelsea.

Tidigare i dag briserade en transferbomb i italienska fotbollsmedier.

Juventus stora backstjärna Leonardo Bonucci hade skrivit på för AC Milan, trots att fyra år återstod av kontraktet med Champions League-finalisten.

Enligt uppgifter betalade Milan nästan 400 miljoner kronor för mittbacken, som vunnit sex ligatitlar under sina sju år i "den gamla damen".

Nu vill Juventus använda pengarna för att förstärka truppen. Uppgifter i italienska medier gör gällande att klubben ställt in siktet på Chelseas mittfältare Nemanja Matic, som också ryktas till Manchester United.

Enligt uppgifter ska Chelsea ha bett om en prislapp på 45 miljoner euro, men Juventus ska känna sig säkra på att kunna få ned prislappen några miljoner. 

https://twitter.com/Futbol_Agent_/status/885981608154726400
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag