Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Juve” har tröttnat – Suárez kan bli kvar

UPPGIFTER: Luis Suárez ska ha fått veta att han borde uppsöka en ny klubb, eftersom han inte ingår i nya Barça-tränaren Ronald Koemans planer för den kommande säsongen. 

Uruguayanen har kopplats ihop med Juventus – men i helgen har det sett ut som att en sådan affär inte kommer att bli av. Dels har det uppgetts att Juventus fått upp ögonen för Olivier Giroud i stället, och att Atlético Madrid samtidigt ska vara intresserade av att plocka in Suárez. 

Nu framkommer nya detaljer om varför Juventus kan ha valt att titta efter andra alternativ. Enligt Football Italia, som hänvisar till Corrierie dello Sport, har den italienska klubben tröttnat på att Suárez inte kan komma med ett tydligt besked om sin framtid i Barcelona. 33-åringen uppges överväga att tvinga sig kvar i klubben i ytterligare en säsong. 

Kontraktet går ut nästa år, men enligt Corriere dello Sport förlängs avtalet med ett år om uruguayanen spelar minst 60 procent av den kommande säsongens matcher. Suárez ska vara beredd att ge detta ett försök, trots att tränaren Koeman alltså varit tydlig med att han vill satsa på andra spelare. 

 

ALBIN JULIN

 

Foto: ITALY PHOTO PRESS / ZUMA PRESS TT NYHETSBYRÅN
Foto: ALEJANDRO GARCIA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN