Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ACTIONPICTURES IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ACTIONPICTURES IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ACTIONPICTURES IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: FRANCISCO SECO / APFoto: FRANCISCO SECO / AP
 Foto: FRANCISCO SECO / AP

"Jogi Löw kan ta över storklubben"

Publicerad

Jogi Löw fick ett samtal för två år sedan.

Då ville han bli kvar som tysk förbundskapten över VM 2018. Nu nämns han dock på nytt som tränare för en av Europas största klubbar.

Tolv år har gått sedan Jogi Löw tog över Tysklands landslag. Efter flera VM- och EM-framgångar kan 57-åringen nu byta och bli klubbtränare i stället. Han kan även byta land.

Enligt La Stampa är Jogi Löw den tränare som Real Madrid vill ha - om de bestämmer sig för att sparka pressade Zinedine Zidane. 

För trots två raka Champions League-titlar uppges fransmannen hänga löst. Real Madrid är bara fyra i inhemska ligan, 16 poäng efter rivalen Barcelona.

La Stampa skriver nu att Zidane har fått ett ultimatum: Slå ut PSG i CL-åttondelsfinalen annars får du sparken.

 

LÄS MER: Redo med miljarder - kan offra Cristiano Ronaldo

 

Jogi Löw fick ett samtal av Real-presidenten Florentino Perez innan Zinedine Zidane plockades in, men då valde han att köra vidare som förbundskapten.

Efter Real Madrids 2-2-match mot Numancia meddelade Zinedine Zidane att han är överens med klubben om ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2020. Detta avtal är dock inte undertecknat än.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag