Foto: LUCA BRUNO / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: LUCA BRUNO / AP TT NYHETSBYRÅN

Jättevärvning av Milan – väntas bli lagkapten

Publicerad

Milan har gjort klart med en jättevärvning.

Försvararen Leonardo Bonucci lämnar Juventus för den rödsvarta Milano-klubben.

Där han väntas få kaptensbindeln, skriver Sky Sports-journalisten Fabrizio Romano på Twitter. 

KLART: Leonardo Bonucci hade fyra år kvar på sitt kontrakt med Juventus. Men nu lämnar mittbacken den italienska gigantklubben för spel med Milan, meddelar klubben på sin hemsida.

Enligt uppgifter till Sky Sports betalar Milan närmare 400 miljoner kronor för den 30-årige mittbacken, som vann sex ligatitlar under sina sju säsonger i Juventus.

Enligt Sky Sports-journalisten Fabrizio Romano kommer Bonucci att bära lagkaptensbindeln i sin nya klubb.

Milan har KNAPPAST legat på latsidan under sommaren och har sen tidigare plockat in:1. André Silva, anfallare, Porto – 350 miljoner kronor

2. Andrea Conti, högerback, Atalanta – 230 miljoner kronor

3. Hakan Calhanoglu, mittfältare, B. Leverkusen – 202 miljoner kronor

4. Ricardo Rodríguez, vänsterback, Wolfsburg – 165 miljoner kronor

5. Mateo Musacchio, mittback, Villarreal – 165 miljoner kronor

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/885875170874937345
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag