Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jagas av storlag efter målsuccén

Foto: GEPA PICTURES/ GABOR KRIEG / GEPA BILDBYRÅN

RYKTE: Emil Forsberg har gjort mål i två Champions League-matcher i rad och är redan uppe på åtta mål för sitt Red Bull Leipzig i samtliga turneringar den här säsongen.

Nu skriver italienska transfersajten Calciomercato att Milan är ute efter den svenske landslagsstjärnan - efter att han i en intervju med Spox.com erkänt sitt intresse för att testa lyckan i andra ligor.

– Jag har alltid sagt att jag gillar La Liga och Serie A. Jag gillar fotbollen som spelas där, sa Forsberg.

Juventus och Roma har för ett par år sedan visat intresse för Emil Forsberg, men Milan pekas nu ut som ett tänkbart alternativ i Italien då de varit ute efter en ytter ett längre tag. Ante Rebic har haft svårt att övertyga och Fabio Borini är på väg bort.

Calciomercato skriver också att Milan kan vara sugna på att förena Zlatan Ibrahimovic (även om han inte är klar för den klassiska Serie A-klubben än) med förre landslagspolaren Emil Forsberg.

28-åringen har kontrakt med Red Bull Leipzig till 2022. Diskussioner om en förlängning uppges pågå.

Se Emil Forsberg näta mot Lyon