Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jagas av PL-klubbar – lär bli tidernas dyraste

UPPGIFTER: Manchester United och Liverpool har hakat på jakten efter Bayer Leverkusen-succén Kai Havertz. Mittfältaren har tidigare kopplats ihop med bland andra Bayern München, Barcelona och Real Madrid, och tränaren Peter Bosz har redan varit öppen med att klubben gett upp tanken om att kunna behålla honom i sommar. 

Bosz gjorde heller ingen hemlighet av att Kai Havertz av allt att döma ser ut att säljas för en dryg miljard kronor – och därmed slå rekordet som Tysklands dyraste spelare genom tiderna. 

– Jag är redo att ta ett stort steg och jag gillar utmaningar, sa 20-åringen nyligen till Bild. 

Tidigare har Bayern München uppgetts ligga bäst till, men enligt Goal ska Premier League-jättarna Manchester United och Liverpool i stället tagit över tätpositionerna i jakten på Havertz signatur. 

 

Kai Havertz firar med Bayer LeverkusenFoto: THOMAS THIENEL /EIBNER-PRESSEFOTO VIA / IMAGO IMAGES/EIBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE