Neymar uppges aktuell för Real Madrid. Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS BILDBYRÅNNeymar uppges aktuell för Real Madrid. Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS BILDBYRÅN
Neymar uppges aktuell för Real Madrid.  Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS BILDBYRÅN
Marcelo och Neymar i den brasilianska tröjan. Foto: MARIUS BECKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNMarcelo och Neymar i den brasilianska tröjan. Foto: MARIUS BECKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Marcelo och Neymar i den brasilianska tröjan.  Foto: MARIUS BECKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

"Jag tror Neymar kommer till Real"

Publicerad

Han lämnade Barcelona i somras för att gå till PSG. Nu tror landsmannen Marcelo att Neymar kommer spela i Real Madrid en dag.
– Det vore fantastiskt om Neymar om kom hit, säger Marcelo till brasiliansk media. 

Neymar lämnade Barcelona för PSG  för en summa över 2 miljarder kronor under sommaren 2017. Trots att rekordflytten skedde i relativ närtid har brassen omgärdats av uppgifter om att en flytt till Real Madrid kan vara aktuell. 

Hans landslagskamrat Marcelo tror och hoppas på att återkomsten till La Liga sk bli av. 

– Absolut. Det vore fantastiskt om han kom till Real. Det är en stor spelare. Jag tycker att alla stora spelare borde komma hit. Jag tror Neymar en dag spelar i Real Madrid, säger han till brasilianska Esporte Interativo. 

Neymar har själv tagit spekulationerna med med ro. 

– Det kommer alltid att finnas spekulationer, när jag var i Santos var det likadant. Under åren i Barcelona också. Och vet ni? I varje transferfönster är det spekulationer med mitt namn, det är omöjligt att inte vara inblandad i det där, sa brassestjärnan i slutet av januari, efter segern mot Montpellier. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag