Foto: KIERAN MCMANUS/REX/SHUTTERSTOCK / KIERAN MCMANUS/REX/SHUTTERSTOCK/ REX FEATURES
 Foto: KIERAN MCMANUS/REX/SHUTTERSTOCK / KIERAN MCMANUS/REX/SHUTTERSTOCK/ REX FEATURES

"Jag har inte hört Ronaldo säga det"

Publicerad

Cristiano Ronaldos framtid i Real Madrid är alltjämt osäker - nu ger Fernando Morientes sin dom.

Det var mestadels i början på sommaren som Cristiano Ronaldo var aktuell för en flytt från Real Madrid - till Manchester United eller PSG.

Real-presidenten Florentino Perez har gått ut och sagt att Cristiano Ronaldo blir kvar på Santiago Bernabeu.

Men Cristiano Ronaldo har hållit tyst. Ett gott tecken för alla Real-fans om man får tro Fernando Morientes.

"Jag har inte hört Cristiano säga att han vill lämna. Jag är lugn nu eftersom han inte har pratat... När han väl pratar får vi väl se (vad han säger). Men jag är ganska säker på att Cristiano trivs bra i Real Madrid, och att Real Madrid är nöjda med Cristiano. Så det blir komplicerat (om han vill lämna)", säger den före detta Real-stjärnan enligt The Sun.  

"Jag vet hur det här funkar. Under slutet av varje säsong uppstår det en massa rykten och tvivel om de stora spelarna. Ronaldo är en av dem."

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag