Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN

"Jag hade tagit Zlatan alla dagar i veckan..."

Publicerad

Han tog Zlatan Ibrahimovic till Inter en gång i tiden.

Och hade gjort detsamma i dag – om han varit kvar i klubben.

– Jag hade tagit honom alla dagar i veckan. Jag är säker på att han kommer gå till ett storlag när hans skada läkt, säger Massimo Moratti enligt Sport Mediaset.

Mellan 1995 och 2013 styrdes Interskutan av Massimo Moratti.

Men den italienske näringslivspampen har fortfarande koll på sin gamla klubb. I en intervju med Sport Mediaset pratar den förre sportchefen om sin förra storvärvning: Zlatan Ibrahimovic.

35-åringen är som bekant skadad och kontraktlös, men Moratti hade inte tvekat en sekund om han hade haft sista ordet i den italienska storklubben.

– Jag hade tagit honom alla dagar i veckan. Jag är övertygad om att han kommer hitta ett nytt lag när hans skada har läkt. Ett storlag, säger han.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag