Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Inter redo att dumpa stjärnan efter ett år

UPPGIFTER: I januari bytte Christian Eriksen, 28, London och Tottenham mot Milano och Inter. Tio månader senare går det att konstatera att övergången inte har fallit speciellt väl ut. Eriksen har inte imponerat i sin nya klubb, och har alltsomoftast fått finna sig i att sitta på bänken när Antonio Conte tar ut laget, trots att Inter fått en skakig inledning på den nya säsongen. 

– Jag vill inte sitta på bänken hela säsongen. Jag hoppas att det inte är klubbens och tränarens plan, sa Eriksen på en presskonferens inför helgens 2-2 match mot Parma

Enligt Gazzetta dello Sport kan Eriksen dock snart ha suttit färdigt på Inters bänk. Tidningen rapporterar nämligen att Inters tränare Antonio Conte är ”besviken” på den danske mittfältaren. Dessutom ska Conte vara frustrerad över att duon inte förstår varandra speciellt bra. 

Gazzettan uppger också att den franska mästarklubben Paris Saint-Germain är intresserad av Eriksens tjänster när övergångsfönstret återigen slår upp på vid gavel i januari. 

Inter möter Real Madrid i en mycket viktig Champions League-match på tisdagskvällen. 

PETTER ÖSTMAN

Christian Eriksen.Foto: LM/FABRIZIO CARABELLI/IPA/SHUTTERSTOCK / LM/FABRIZIO CARABELLI/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC
Inters tränare Antonio Conte.Foto: CHARLIE FORGHAM-BAILEY / IMAGO/SPORTIMAGE/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH