Foto: INSIDEFOTO / EPA / SCANPIX / INSIDEFOTO BILDBYRÅNFoto: INSIDEFOTO / EPA / SCANPIX / INSIDEFOTO BILDBYRÅN
 Foto: INSIDEFOTO / EPA / SCANPIX / INSIDEFOTO BILDBYRÅN
Foto: SAKIS SAVVIDES / IMAGO/XINHUA/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBHFoto: SAKIS SAVVIDES / IMAGO/XINHUA/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
 Foto: SAKIS SAVVIDES / IMAGO/XINHUA/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

"Icardi läkarundersöks hos storlag i julhelgen"

Publicerad

Mauro Icardi har varit i glödhet form för sitt Inter den här säsongen.

Det har inte undgått Europas jätteklubbar – och nu uppges en av dem ha en överenskommelse klar. 

Sexton mål på femton matcher är ett strålande facit. Men det verkar inte som att Inter kommer att få ånjuta Mauro Icardis tjänster speciellt mycket längre. 

I alla fall om man får tro journalisten Pipi Estrada, som deltog i den svängiga spanska kanalen El Chiringuito TV och hävdade att Real Madrid nått ett avgörande i sina förhandlingar med Inter. En läkarundersökning ska vara bokad till annandag jul. 

Icardi påstås vara klar för Real 

Inter ska få upp emot 800 miljoner kronor för Icardi, och detta exklusive vissa bonusar. 

Mauro Icardi tillhörde tidigare Barcelonas ungdomsakademi, men lämnade klubben för italienska Sampdoria. Han har jämförts vid Zlatan Ibrahimovic av Inter-tränaren Luciano Spalletti. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag