Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hotet mot Kulusevski – ”Juve” tar in ny ytter

UPPGIFTER: Fiorentinas Federico Chiesa har ryktats till Juventus under ett tag. Nu skriver Sky Sport Italia att det är klart att han lånas till ”Juve” och att han kommer läkarundersökas under måndagen. Lånet kommer att vara över två år och kommer att kosta 20 miljoner under den första säsongen. Juventus kommer att betala 80 miljoner för det andra. 

Chiesa har under sin karriär spelat högerytter och kommer därmed att vara en konkurrent till Dejan Kulusevski som har inlett säsongen på den positionen. 

Italienaren har varit i Fiorentina sedan 2016 och har varit en av de bärande spelarna i klubben. På 112 matcher i klubben har han gjort 17 mål. Chiesa har även gjort 17 landskamper för det italienska landslaget. 

JACOB JOHANNESSON

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndag så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

Foto: LM/MATTEO PAPINI/IPA/SHUTTERSTOCK / LM/MATTEO PAPINI/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK