Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hoppet: Få Sancho – till rabatterat pris

UPPGIFTER. Kan Jadon Sancho-övergången till Manchester United bli av fortfarande? Verkligen? 

Svaret är ja, men det kommer krävas en hel del från engelsmannen själv om han vill ta på sig United-tröjan. 

För som bekant vill Borussia Dortmund ha 1,2 miljarder kronor för Sancho. En summa United hittills vägrat betala då de anser att den är alldeles för hög. 

Men nu hoppas Premier League-klubben att prislappen sänks eftersom Jadon Sancho inte har varit en poängmaskin som han var förra året, rapporterar Goal. 

20-årige Jadon Sancho har inte riktigt fått till det i Dortmund den här säsongen. Han har hittills inte gjort mål i Bundesliga och står endast noterad för fyra framspelningar på elva matcher. 

Samtidigt kommer det rapporter om att United trappar upp jakten på en annan offensiv pjäs – Aston Villas guldklimp Jack Grealish. 25-åringen har varit tongivande i Villa den här säsongen och har stått för fem mål och åtta assist på 14 PL-matcher. Hittills har inget bud trillat in till Aston Villas kansli. 

IBRAHEEM ALSALMAN

Foto: KIRCHNER/MARCO STEINBRENNER, VIA WWW.IMAGO-IMA / IMAGO IMAGES/KIRCHNER-MEDIA