Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är PSG:s nya prislapp på Neymar

Foto: FEDERICO PESTELLINI / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

UPPGIFTER: Neymar-cirkusen rullar vidare. Barcelona och Paris Saint-Germain har inte den bästa relationen, men den franska klubben har ett problem de måste lösa. Deras största stjärna som de köpte för dryga 2,2 miljarder för två år sedan vägrar att spela för klubben. 

Neymar vill hem till Katalonien, men även Real Madrid har diskuterats vara villiga att köpa stjärnan. Nu rapporterar Marca om en ny prislapp på Neymar. PSG vill nämligen ha 2,6 miljarder för sin guldklimp. Nu är det upp till Barcelona att komma med ett bud. 

Men det finns problem. Barcelona måste först finansiera Greizmann-köpet klubben gjorde tidigare under sommaren. Men även gruppdynamiken i Barça riskeras att förstöras om Neymar ansluter till truppen. 

Delar av klubbens ledning ser en återkomst av stjärnan som ett hot mot lagets moral. Marca skriver att ett köp av Neymar skulle innebära att Dembelé skulle bli av med sin plats i startelvan, något som Suarez eller Griezmann inte skulle acceptera. Detta kan alltså äventyra gruppdynamiken i laget.