Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Beijmos nya klubb – nobbar Danmark och MFF

Felix Beijmo i MFF-tröjan.Foto: BILDBYRÅN
Beijmo under tiden i Djurgården.Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

Här är Felix Beijmos nya klubb. 

Högerbacken lånas ut från Werder Bremen till Greuther Fürth i Zweite Bundsliga - där han blir lagkamrat med bland annat Branimir Hrgota. 

Under fredagskvällen bekräftade den tyska klubben övergången.

Felix Bejimo lånades ut från Werder Bremen till Malmö FF i somras. Efter säsongen åkte han tillbaka till sin tyska klubb, där har han haft svårt att ta en ordinarie plats. 

Klubben har varit tydlig med att han inte ingår i planerna kring A-laget för tillfället och han har tränat med U23-laget för att få matchträning.  

Blir lagkamrat med Hrgota 

Högerbacken har under de senaste dagarna varit ryktenas man. Han har placerats i såväl Midtjylland som Malmö FF, som har velat ha tillbaka högerbacken på lån. Men det blir ingen flytt tillbaka till vare sig Sverige eller Danmark. 

Istället är Beijmo nu nära en utlåning till Greuther Fürth i den tyska andraligan. Där blir han lagkamrat med Branimir Hrgota och klarar han läkarundersökningen och gör klart de sista detaljerna lär han presenteras under dagen. 

Hoppas på Bundesliga 

Greuther Fürth ligger sjua i den tyska andraligan just nu och har sex poäng upp till Hamburg SV som ligger på andraplats och därmed också på uppflyttningsplats till Bundesliga.