Foto: BPI/REX SHUTTERSTOCK / BPI/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: BPI/REX SHUTTERSTOCK / BPI/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Hans svar efter Barças smutsiga kuppförsök

Publicerad

UPPGIFTER: Planerade att värva United-stjärnan gratis - men det verkar inte gå som Barcelona vill.

Ander Herrera utsågs till Manchester Uniteds främste spelare förra säsongen. Inte konstigt att mittfältaren har ögon på sig.

Silly-bloggen berättade tidigare om att Barça hade en plan för att kunna värva Ander Herrera gratis - och det handlade om att övertyga spanjoren att INTE förlänga kontraktet med Manchester United så att han kunde flytta gratis nästa sommar.

Den planen verkar spricka.

"Jag är lycklig här", ska Ander Herrera ha sagt enligt Marca - som också skriver att det inte finns någon kontakt mellan United och Barça.

Enligt Daily Star ser Ander Herrera i stället ut att förlänga kontraktet med Manchester United till 2021. Han får även en rejäl löneförhöjning till 2,2 miljoner kronor i veckan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag