Kyle Walker. Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅNKyle Walker. Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
Kyle Walker. Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
Gary Lineker. Foto: CLAUDE PARIS / APGary Lineker. Foto: CLAUDE PARIS / AP
Gary Lineker. Foto: CLAUDE PARIS / AP

Hånet mot Walker efter rekordköpet

Publicerad
Uppdaterad

Kyle Walker blev i dag klar för Manchester City.

Och övergångssumman på 50 miljoner pund gör att Walker blev den dyraste backen någonsin.

Nu sågas försvararen på Twitter av den engelska fotbollsprofilen Gary Lineker:

"Tänk vad han hade kunnat kosta om han kunde slå ett inlägg."

Tidigare i dag blev rekordaffären klar.

Kyle Walker presenterades då av Manchester City, och uppgifter gör gällande att övergångssumman ligger på på 50 miljoner pund vilket innebär att Walker kliver förbi David Luiz som den dyraste försvararen någonsin.

Prislappen är dock ännu inte bekräftad.

En som har reagerat på den stora övergångssumman är den brittiska fotbollslegendaren Gary Lineker, som på Twitter gick till en liten attack mot Kyle Walker. 

"Ytterbacken Kyle Walker blir världens dyraste försvarare för mer än 50 miljoner pund. Tänk vad han hade kunnat kosta om han kunde slå ett inlägg."

https://twitter.com/GaryLineker/status/885911947400552448
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag