Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Han kommer garanterat hamna i Premier League”

Foto: POOL / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: POOL / REUTERS BILDBYRÅN

UPPGIFTER: Erling Braut Haaland är glödhet på silly-marknaden.

Men för tillfället talar inget för att norrmannen lämnar Borussia Dortmund, där han gjort sådan enorm succé med 13 mål på 14 framträdanden.

Real Madrid och Juventus är två klubbar som har varit heta på den 19-årige anfallaren.

I England har även Manchester United och Liverpool fått upp ögonen.

Enligt norske fotbollsjournalisten Jan Åge Fjörtoft - med bakgrund som spelare i norska landslaget - kommer Erling Braut Haaland flytta till Premier League.

– Jag har blivit imponerad av Erling och teamet runt honom då de placerat honom i klubbar där han kan utvecklas som spelare, säger Fjörtoft i The Football Show.

– Men tror jag att han kommer spela i Premier League i framtiden? Absolut. Han kommer gå dit så småningom, men exakt var det blir vet jag inte. Och det kan ta lite tid för honom. Han är på ett bra ställe nu så jag kan inte se honom flytta inom den närmaste tiden. Men lite senare kommer han garanterat att hamna i Premier League. Precis som alla stora spelare.