Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Guidetti petad igen – jagas av storklubben

UPPGIFT: John Guidetti på väg till Belgien?

Det är ingen hemlighet att John Guidetti är långt i från att få speltid i Alavés. Svensken har inte gjort en enda minut hittills under säsongen, och verkar inte ingå i tränaren Asier Garitanos framtidsplaner trots att han har kontrakt till 2022. Under lördagens match möte med Getafe var svensken inte ens med på bänken för Alavés.

Nu går ryktena om en flytt till Belgien varma.

Enligt belgiska tidningen Nieuwsblad och sajten Voetbalkrant är Anderlecht på jakt efter svensken. Det belgiska storlaget har haft en tung start på säsongen och står efter fem spelade matcher ligan fortfarande utan seger.

Det ska ha fått laget intresserade av en anfallsförstärkning och spelande tränaren Vincent Kompany ska, enligt sajterna, ha ett gott öga till Guidetti sedan deras gemensamma tid i Manchester City.

I klubben finns sedan tidigare svenska anfallaren Isaac Kiese Thelin som fått chansen i två matcher hittills under säsongen utan att ha gjort mål.

John Guidetti fanns med Janne Anderssons EM-kvaltrupp som togs ut i onsdags.

Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: NILS PETTER NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN