Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Griezmanns flytt stoppas av Messi

Lionel Messi.
Foto: BAGU BLANCO/BPI/REX / BAGU BLANCO/BPI/REX REX
Antoine Griezmann.
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Barcelonas jakt på Antoine Griezmann har stött på problem. 

Stora problem. 

Enligt RMC vill inte lagets storstjärna Lionel Messi att klubben ska värva Griezmann. 

Barça har länge varit intresserat av Griezmann, så sent som förra sommaren sades en övergång vara nära, men då meddelade fransmannen att han skulle stanna i Atletico i en sedermera hårt kritiserad minidokumentär kallad ”La Decision”

Men sedan den franska anfallaren Antoine Griezmann nyligen meddelade att han lämnar Atletico Madrid till nästa säsong så har det spekulerats friskt i att han kommer att hamna i Barcelona. 

Leo Messi vill inte ha Griezmann i Barcelona

Det ser dock inte ut att vara så nära, i alla fall inte enligt franska RMC Sport. De skriver att det finna många hinder kvar att överkomma. 

Dels så är Barcelona och Griezmann inte överens om ett kontrakt än, dels så är Barcelona och Atletico inte heller överens och enligt tv-kanalen så är relationen klubbarna emellan dålig, så de står långt i från varandra. 

Men det kanske jobbigaste hindret för Barcelona just nu är Lionel Messis syn på saken. Messi, Barcelonas klart viktigaste spelare, är tveksam till värvningen av Griezmann, inte minst för hans attityd utanför plan. Han vill hellre att Barça försöker värva tillbaka Neymar. 

LÄS MER: Uppgift: Barcelona har tagit kontakt med PSG