Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅNFoto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅNFoto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅN

Mourinho: "Vi vill att Zlatan stannar"

Publicerad
Uppdaterad

Manchester United och Milan tampas om Zlatan Ibrahimovic.

Men nu verkar en klubb ha gett upp jakten – och den andra är öppen med att de vill ha svensken. 

Engelsk press har de senaste dagarna rapporterat om en utveckling mellan Zlatan Ibrahimovic och Manchester United. José Mourinho ska ha beslutat sig vara villig att ta en risk och erbjuda anfallaren ett nytt kontrakt – trots att han just nu är långtidsskadad. 

Detta har fått stora konsekvenser för Milan, menar Tuttosport. Tidningen skriver att den italienska storklubben förlikat sig med att det nu blir svårt att få loss Zlatan från Mourinhos grepp, och att man därför gått vidare i sin jakt på anfallare. Allt krut ska läggas på Nikola Kalinic, Fiorentina-anfallaren som Milan beräknar kunna köpa för runt 250 miljoner kronor.

Vädjar till Zlatan

Och United jobbar på att få behålla honom.

– Han vill ha fotboll på högsta nivån. Vi har samtal med honom om att han ska spela för oss under andra halvan av säsongen. Han är skadad, han behöver tid att återhämta sig, men jag tror att han visade att han inte var nöjd bara med det första året, säger Mourinho enligt BBC. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag