Foto: PRESSEFOTO ULMER/MARKUS ULMER / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: PRESSEFOTO ULMER/MARKUS ULMER / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: PRESSEFOTO ULMER/MARKUS ULMER / IMAGO/ULMER IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: SIMON STACPOOLE / SIMON STACPOOLE / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTOFoto: SIMON STACPOOLE / SIMON STACPOOLE / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTO
 Foto: SIMON STACPOOLE / SIMON STACPOOLE / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTO

Uniteds Alexis-kupp – erbjuder bytesdeal

Publicerad

Alexis Sanchez har varit på väg till Manchester City i flera månader.

Nu gör Manchester United ett försök att kapa affären. 

Alexis Sanchez fick speltid under Arsenals 0-0-match mot Chelsea i går. Men alla vet att hans framtid med allra, allra största säkerhet finns i Manchester. Men i vilken klubb? Det är Manchester City som varit ledande i jakten och som var snubblande nära att få chilenaren redan i sommar. 

Men nu påstår Sky Italias sillyguru Gianluca Di Marzio att Manchester United varit i kontakt med Alexis de senaste dagarna. Kommer José Mourinho att lyckas göra en kupp? 

https://twitter.com/DiMarzio/status/951425552665186304

City har ännu inte lyckats komma överens med Arsenal om Alexis. Enligt chilenska Cooperativa vill Arsenal ha 350 miljoner kronor, men erbjuds bara 200 miljoner av City. United erbjuder att slänga in tokpetade playmakern Henrikh Mkhitaryan i affären. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag