Foto: PAUL CHILDS / ACTION IMAGES BILDBYRÅNFoto: PAUL CHILDS / ACTION IMAGES BILDBYRÅN
 Foto: PAUL CHILDS / ACTION IMAGES BILDBYRÅN

Förre PL-stjärnan klar för Barcelona

Publicerad

Efter att ha lämnat Tottenham för kinesiska Guangzhou Evergrande 2015 trodde den breda massan att hans europaäventyr var över för all framtid.

Nu har den brasilianska VM-spelaren Paulinho blivit klar för Barcelona, enligt Daily Mail.

Barcelona ska ha varit heta på brassens signatur redan under sejouren i Tottenham, och ska ha fått flertalet bud nekade.

Nu ska klubbarna dock vara överens om en summa på 40 miljoner euro - knappt 400 miljoner svenska kronor.

Finns på radarn

Uppgifter gör också gällande att Barcelona inte är nöjda där.

Liverpools Philippe Coutinho sägs vara på väg att strejka sig bort från England för att gå till de katalanska jättarna.

Och i morse dök uppgifter upp om att även Angel Di Maria finns på storklubbens radar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag