Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK / HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK / HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK / HUW EVANS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Får megakontrakt i United för att skrämma bort Barça

Publicerad

RYKTE: José Mourinho ger Ander Herrera ett nytt drömkontrakt för att skrämma bort Barcelona och Atletico Madrid.

Ander Herrera var en av de viktigaste kuggarna i Manchester United under José Mourinhos debutsäsong. Mittfältsterriern gjorde bland annat en bejublad insats när United besegrade mästarna Chelsea med 2-0 på hemmaplan efter att Herrera helt raderat ut storstjärnan Eden Hazard med en sanslös punktmarkering.
Herrera utsågs sedan till årets spelare i Manchester United av fansen och den bra säsongen gick inte andra storklubbar förbi direkt. Rapporter i Spanien har gjort gällande att Barcelona och Atletico Madrid varit sugna på att sno åt sig spanjoren och har lockat Herrera med ett lukrativt kontrakt.
Något som fått José Mourinho att agera. Och det ordenligt.

Fördubblar lönen

Enligt brittiska Daily Star har United erbjudit Herrera ett nytt fyraårskontrakt i klubben där 28-åringen kommer fördubbla lönen till sanslösa 2,1 miljoner kronor i veckan. Dessutom utsågs nyligen Herrera till vicekapten i United efter att Michael Carrick tagit över bindeln från Wayne Rooney.
Vi får se om det räcker för att skrämma bort de andra storklubbarna.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag