Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Erbjuds Sanchez – rivalen har inte råd

Foto: MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Allt pekar på att Alexis Sanchez lämnar Arsenal för Manchester City.

Eller?

Enligt Manchester Evening News har ärkerivalen Manchester United blivit erbjuden stjärnan – då City inte ska vara redo att betala det Sanchez kräver.

Manchester City var på vippen att värva Alexis Sanchez i somras. Det blev inget av den affären – men alla (jo, ungefär alla) har ändå vetat att hans framtid låg i den ljusblåa delen av Manchester. Frågan har bara varit om det skulle bli till vintern eller till sommaren.

Men nu verkar vindarna vända för Sanchez. I veckan rapporterades det om att Manchester United var intresserat av att plocka in chilenaren, och nu skriver Manchester Evening News att det röda Manchester-laget kan sitta i ett oväntat förarsäte.

Enligt tidningen vill inte Manchester City betala den lön som Alexis Sanchez kräver, i stället hoppas klubben att "titlar ska kunna övertala honom". Manchester United ska dock vara redo att betala det Sanchez kräver – och en samtidigt är Arsenal redo att släppa sin stjärna, för en summa på runt 400 miljoner kronor – United ska enligt tidningen ha lagt ett bud på runt 300 miljoner kronor. Köps inte Alexis under vinterns transferfönster kan han dock lämna gratis till sommaren – och just nu väntar två jättar i Manchester med öppna famnar...

 

(Psst... BBC-journalisten David Ornstein – med goda ingångar i Arsenal – skriver att Alexis föredrar Manchester City, då han vill jobba med Pep Guardiola.)

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!