Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Erbjuder Ramsey – för att få sin drömspelare

Juventus har erbjudit Aaron Ramsey till Tottenham, enligt The Telegraph.Foto: FABRIZIO CARABELLI/IPA/SIPA/SHUTTERSTOCK / FABRIZIO CARABELLI/IPA/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERST
Tanguy Ndombélé jagas av Juventus.Foto: JOHN WALTON / STELLA PICTURES / PA

UPPGIFTER: Juventus har erbjudit Aaron Ramsey till Tottenham för att lyckas värva Tanguy Ndombélé från klubben, uppger The Telegraph.

”Spurs” håller dock hårt i den 23-årige mittfältaren och har inte accepterat Juventus bud än. Detta trots att Tanguy Ndombélé fått utstå kritik från tränaren José Mourinho och fått ont om speltid.

”Serie A-mästarna fick berättat för sig att han ingår i José Mourinhos planer trots att han bara startat tre Premier League-matcher 2020”, skriver The Telegraph.

En bytesaffär med Aaron Ramsey inblandad skulle också vara anmärkningsvärd eftersom walesaren tillhörde Tottenhams London-rival Arsenal mellan 2008 och 2019. 

Han lämnade klubben som bosman för Juventus föra sommaren och har nu stött på mer konkurrens på mittfältet när klubben värvat in Arthur från Barcelona.