Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Erbjuder Kulusevski – för att få loss stjärnan

Foto: GIACOMO MORINI/SHUTTERSTOCK / GIACOMO MORINI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: ALBERTO GANDOLFO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / ALBERTO GANDOLFO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC

Juventus vill värva Dusan Vlahovic redan i januari. 

Klubben uppges därför erbjuda 35 miljoner euro plus Dejan Kulusevski för att få till en affär med Fiorentina, det skriver Gazzetta dello Sport.  

Dusan Vlahovic har gjort 17 mål på 21 ligamatcher den här säsongen. Det gör 21-åringen eftertraktad på marknaden och då Vlahovic har kontrakt med Fiorentina till och med sommaren 2023 och än så länge avböjt klubbens försök att förlänga avtalet kan klubben tvingas att sälja honom kommande övergångsfönster. I sommar väntas en huggsexa om spelarens signatur. 

Inkluderar Kulusevski i affär

Men det finns klubbar som inte vill vänta så länge. Sedan tidigare har Arsenal erbjudit stjärnan en monsterlön för att locka till sig honom redan i januari. 

Enligt Gazzetta dello Sport är även Juventus redo att agera omgående. 

För att få till en affär med Fiorentina uppges klubben därför erbjuda 35 miljoner euro plus Dejan Kulusevski för att få loss Vlahovic. Enligt tidningen värderar Juventus svensken till ytterligare 35 miljoner euro vilket ger en totalsumma på 70 miljoner euro (motsvarande 700 miljoner kronor). 

Dejan Kulusevski kom till Juventus sommaren 2020 klubben betalade då runt 350 miljoner kronor för spelaren. Efter att startat frekvent under sin debutsäsong har speltiden den här säsongen minskat och en flytt från klubben seglat upp som ett alternativ. 

Kulusevskis kontrakt går ut sommaren 2025.