Foto: ALEX GOTTSCHALK/DEFODI.DE / IMAGO/DEFODI IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: ALEX GOTTSCHALK/DEFODI.DE / IMAGO/DEFODI IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: ALEX GOTTSCHALK/DEFODI.DE / IMAGO/DEFODI IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: LEON KUEGELER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: LEON KUEGELER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: LEON KUEGELER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Efter Barca-ryktena - talangen vägrar träna

Publicerad

Neymars övergång till PSG ser ut att få negativa effekter på Borussia Dortmund.

Supertalangen Ousmane Dembélé dök inte upp på dagens träning - och nu pekar allt på en flytt till Barcelona.

– Jag har ingen aning om varför han inte var på träningen i morse, säger Dortmundbossen Peter Bosz enligt sport1.

Ytterligare en jätteaffär verkar vara på gång att gå i lås mellan två av Europas drakar.

Borussia Dortmunds franska jättelöfte Ousmane Dembélé sägs vara på glid till FC Barcelona - och flertalet mystiska händelser på senare tid pekar på att en affär verkar vara nära förestående.

Ingen vet var han är

Under gårdagens lagfotografering spekulerades det i att den unga stjärnan såg tämligen håglös ut och att han hade tankarna på Barcelona.

I dag dök han inte upp på träningen.

– Han var inte på träningen i dag. Vi har sökt honom, jag hoppas inte att något dåligt har hänt, säger tränaren Peter Bosz på en presskonferens. 

Ousmane Dembélé ska dessutom ha plockat bort alla kopplingar till Borussia Dortmund i sina sociala medier.

Uppgifter gör gällande att Barcelona kan tänka sig att lösa fransmannen mot en summa på 150 miljoner euro - knappt en och en halv miljard kronor.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag