Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dortmunds prislapp på supertalangen

Jude Bellingham, 17, har imponerat stort i Borussia Dortmund. 

Nu uppges han vara på väg bort från den tyska storklubben. 

Men det kommer kosta en hel del för att köpa loss mittfältaren, rapporterar Goal. 

Den engelske mittfältaren skrev på för Borussia Dortmund i somras, från Birmingham. Han har sedan dess stått för imponerande insatser i Bundesliga men framför allt i Champions League. Så sent som för ett par dagar sedan hyllades han stort av Manchester Citys tränare Pep Guardiola. 

– Jag tror inte på det, jag tror inte att han är 17 år. Han kanske ljuger. Han är så bra för att vara 17 år. En fantastisk spelare, sade City-tränaren.

Bellingham kostar minst en miljard kronor

Storinsatserna har förstås väckt stor uppmärksamhet och nu rapporterar Goal att Chelsea har visat intresse för den 17-årige mittfältaren. Londonklubben ser Bellingham som ”alternativ B” ifall de inte får loss West Ham Declan Rice. 

Men det kommer inte vara billigt. 

För Borussia Dortmund har satt en prislapp på sin guldklimp. Enligt Goal vill Dortmund ha minst en miljard kronor för att sälja Bellingham – en prislapp som få klubbar har råd med.