Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljen som kan avgöra Olsens flytt

UPPGIFTER: Robin Olsen är på väg bort från Roma. Den svenska målvakten var under förra säsongen utlånad till Cagliari och har inför hösten kopplats ihop med flera storklubbar, senast Celtic. 

– Jag vet inte. Jag är med landslaget och fokuserar på det men vad som händer återstår att se, sa Olsen om sin klubbsituation i samband med Sveriges Nations League-matcher. 

Enligt Football Italia, som hänvisar till tv-kanalen Sportitalia, menar att det just nu lutar åt att Robin Olsen lånas ut till Watford. Men eftersom det engelska laget just nu spelar i Championship kommer affären med vissa motkrav, menar sajten. Det ska vara oklart om Olsen kan tänka sig att byta Serie A mot den engelska andraligan. 

Men Football Italia skriver att det ska skrivas in en köpoption i lånekontraktet, som ska bli obligatorisk om Watford går upp i Premier League efter säsongen. 

 

ALBIN JULIN

 

Foto: MAURIZIO BRAMBATTI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN