Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Den informationen är falsk och absurd”

Foto: REVIERFOTO / IMAGO IMAGES / REVIERFOTO WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Den portugisiske supertalangen Joao Felix kan bestämma sig vart han ska spela i framtiden i dagarna, skriver AS. 

Och i går kom uppgifter om att anfallaren skulle varit i Spanien för att skriva på för Atletico Madrid – någonting Benfica kraftigt dementerar. 

– Den informationen är falsk och absurd, skriver Benfica på deras hemsida. 

Supertalangen Joao Felix kan bestämma sig vart han ska spela i framtiden redan i dagarna. Och den klubb som väntas ta in ”Nya Messi” är Atletico Madrid. Enligt uppgifter från Spanien var anfallaren på plats för att skriva på för Atletico Madrid – men det dementeras kraftigt av hans nuvarande klubb Benfica. 

”Det pågår inte någon förhandling om en eventuell övergång för João Félix. Den informationen är falsk och absurd”, skriver Benfica på sin hemsida. 

Joao Felix kan hamna i Atletico Madrid 

Men Diego Simeone vill spendera pengar på ynglingen då de förväntas tappa sin stjärnanfallare Antoine Griezmann till konkurrenten Barcelona. Detta skulle alltså innebära att Joao Felix går in på Griezmanns position i laget. 

Det som skulle kunna stoppa övergången till Atletico Madrid är om den andra storklubben – nämligen Manchester City – gör ett sista minuten-bud på anfallaren. Felix sägs invänta och se om City kan höja summan. Men om inte det sker är Joao Felix en Atletico Madrid-spelare inom snar framtid, enligt uppgifter från Spanien. 

Prissumman det pratas om är 1,3 miljarder kronor.