Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dementerar kraftfullt – efter bilden i Paris

Matthjis de LigtFoto: HUGO DELGADO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Matthjis de Ligt har uppgetts vara nära en övergång till PSG.

Nu går Ajaxstjärnans agent Mino Raiola ut och dementerar.

– Det här är ett klassiskt exempel av fake news, säger han enligt nyhetsbyrån ANSA. 

Matthjis de Ligts framtid är en av silly-sommarens stora snackisar och flera storklubbar vill knyta till sig Ajax 19-åriga mittback. Den har rapporterats att PSG och Barcelona nu sitter i förarsätet – och senaste dagarna har det uppgetts att en övergång till PSG ska vara nära.

Det uppgavs att Mino Raiola skulle vara på plats i Paris under onsdagen och torsdagen för att förhandla. Ryktena tog sedan ytterligare fart när en bild på Mino Raiola i en hotellbar i Paris postades på sociala medier.

– Han bad mig om att få ta en bild ihop, men jag vet inte vem den gentlemannen är. Jag pratade aldrig med honom, säger Mino Raiola till ANSA.

https://twitter.com/sport/status/1138829910162759682

Uppgift: de Ligt erbjuds superlön

The Guardian uppgav i går att PSG erbjudit de Ligt ett femårskontrakt värt över fyra miljoner kronor i veckan – vilket skulle innebära ett totalt värde på över en miljard kronor.