Foto: CARMEN JASPERSEN / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: CARMEN JASPERSEN / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: CARMEN JASPERSEN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

CL-floppen ute efter Ludwig Augustinsson

Publicerad

Ludwig Augustinsson är jagad - men Werder Bremens prislapp är hög.

Han har inte ens gjort en halv säsong i Werder Bremen - som är näst sist i Bundesliga.

Ludwig Augustinsson är redan aktuell för en flytt från Tyskland.

Enligt Tuttomercato, som Fotbollskanalen hänvisar till, ska Napoli vara sugna på att locka över den svenske vänsterbacken till Serie A.

Missade CL-slutspelet

Men de har ännu inte bestämt sig för om de ska lägga ett bud. Det kommer serie A-tvåan göra först i januari - och det är möjligt att de skräms av prislappen på saftiga 120 miljoner kronor. En ganska rejäl peng för en vänsterback som fortfarande är orutinerad på europeisk toppnivå.

Tidigare har det rapporterats om att Napoli inte är intresserade av Ludwig Augustinsson - att de i stället letar andra mer offensiva alternativ på flankerna.

Napoli är blott en poäng bakom Inter i Serie A, men floppade i Champions League där de missade avancemang och nu väntar i stället Europa League efter nyår.

 

 

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag