Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chockbeskedet: Kan lämna gratis för Barça

Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Paul Pogbas framtid är fortsatt oviss. 

Han har tidigare ryktats till Real Madrid. 

Men nu uppges Barcelona vilja ha mittfältaren. 

Det var för drygt en vecka sedan som Paul Pogba fick frågor om sin framtid i Manchester United. Då var mittfältaren tydlig: 

– Alla fotbollsspelare skulle älska att spela för Real Madrid. Det är en dröm för mig, så varför inte!?, sade Pogba då. 

Den franska landslagsmannen har sedan förra året kopplats ihop med en flytt till Real Madrid – och främsta anledningen till det är ”Los Blancos” tränare Zidane, som uppges gilla Pogbas spelsätt. 

Kan lämna United gratis

Men hittills har ingenting konkret hänt – och Pogba är alltjämt en Manchester United-spelare där Ole Gunnar Solskjaer betraktar honom väldigt högt. 

Men nu rapporterar Daily Mail att Barcelona har gett sig in i jakten på 27-åringen. Den spanska storklubben vill värva honom gratis då hans kontrakt löper ut sommaren 2021. Men United har fått in en option där man kan förlänga den med ytterligare ett år. 

Barcelona har haft enorma ekonomiska problem det här året och förväntas förlora närmare 800 miljoner kronor till följd av coronapandemin. 

”Barça” förväntas även värva två ytterligare spelare nästa sommar. Memphis Depay från Lyon och mittbacken Eric Garcia från Manchester City.