Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/UWE KRAFT IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/UWE KRAFT IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/UWE KRAFT IMAGO SPORTFOTODIENST

"Chicharito" på väg tillbaka till Premier League

Publicerad

RYKTE: Den mexikanske skarpskytten Javier "Chicharito" Hernandez, 29, spenderade fem framgångsrika säsonger på Old Trafford innan flytten till Leverkusen 2015. Nu pekar uppgifter på att han återvänder till England redan i sommar.

Han har öst in i Bundesliga sedan flytten till Leverkusen. På två säsonger har det blivit 28 mål på 54 matcher - ett snitt på över 0,5 mål per match. 

West Ham, som hade det tungt den gångna säsongen i Premier League, är på anfallsjakt. Det har spekulerats i intresse för Arsenals Olivier Giroud så väl som Manchester Citys nigerianske guldklimp Kelechi Iheanacho.

Nu ska dock Javier Hernandez ha seglat upp överst på Slaven Bilics önskelista.

Möter utköpsklausulen

I kontraktet med Leverkusen sägs finnas en utköpsklausul värd 13 miljoner pund, vilket West Ham ska vara beredda att betala.

Mexikanska Publimetro skriver att också Chelsea är inblandade i jakten, men att "Hammers" löneerbjudande på 145 000 pund i veckan ska få mexikanen att välja östra London framför västra.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag