Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter skandalen – Alonso kan lämna

UPPGIFTER: Marcos Alonsos dagar i Chelsea ser ut att vara räknade. Enligt uppgifter till SkySports planerar Inter att lägga ett bud på Alonso under transferfönstrets sista dagar. Inter sägs vara inresserade av ett säsongslångt lån med en option på att köpa 29-åringen för 125 miljoner kronor.

Alonso hamnade i blåsväder i helgen då han inte återvände till läktaren efter att ha blivit utbytt i paus – ytterbacken ska i stället gått och satt sig i spelarbussen. Frank Lampard sägs ha varit vansinnig på Alonso och enligt uppgifter i Chelsealägret vore det förvånande om Alonso någonsin spelade i Chelsea igen. I Inter återförenas Alonso med Antonio Conte som tränade Chelsea mellan 2016 och 2018.

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndag så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret.

HUGO HÖGLUND  

Foto: DARREN STAPLES VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE