Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dumpas – här placeras Chelsea-stjärnorna nu

UPPGIFT: Chelsea har satsat ungt under säsongen. 

De äldre spelarna? Ja, de är nu på väg att lämna klubben - en efter en.

Willian, 31, har försökt få till en förlängning med Chelsea men utan framgång. Nu väntas brassen försvinna i sommar. Barcelona har tidigare visat intresse, men har nu avskräckts av lönekraven. PSG och Tottenham pekas nu ut som troligare alternativ.

I dag skriver Daily Mirror om Pedros framtid. Där har Roma nu blossat upp som ett tänkbart alternativ. 32-åringen, som har bekräftat att han kommer lämna klubben i sommar, jagas också av klubbar i MLS.

Olivier Giroud, 33, var nära att lämna redan i januari då både Inter och Tottenham visade intresse. Nu kan det i stället bli avsked i sommar, även om senaste budet var en rejäl vändning. Enligt sajten Football London förhandlar nu parterna om ett nytt kontrakt. Tottenham är dock fortsatt intresserade.

Även 38-årige Willy Caballero - som lyckades peta Kepa Arrizabalaga i målet under delar av säsongen - sitter på ett utgående kontrakt. Det är oklart om argentinaren kommer bli kvar i Chelsea.

 

Chelseas ungtuppar på väg att ta över