Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Abramovich planerar enorm övergångsräd

UPPGIFTER: Chelsea-ägaren Roman Abramovich verkar vara på väg att ta fram stora plånboken ännu en gång. Klubben är enligt The Athletic på jakt efter flera storvärvningar till nästa säsong, däribland Leicesters vänsterback Ben Chilwell, 23, vars prislapp sägs ligga på 100 miljoner kronor.

Chelsea hoppas däremot på att priset ska sänkas på grund av coronaviruset. 

Men det stannar inte där. Enligt sajten så har klubben flera stora namn på sin lista för att ge tränare Frank Lampars mer offensiv styrka. Där finns namn som Bayer Leverkusens Kai Havertz, Borussia Dortmunds Jadon Sancho, Lyons Moussa Dembele och Leipzigs Timo Werner. Men de kommer få gå en kamp mot PL-rivalerna Liverpool, Manchester United och Arsenal om namnen.

PL-klubben kommer under sommaren få in stora summor för aktiverade klausuler från Eden Hazards övergång till Real Madrid samtidigt som Alvaro Moratas övergång till Atletico Madrid blir permanent för 560 miljoner.

Foto: RALF IBING / RALF IBING FIROSPORTPHOTO/POOL FIRO SPORTPHOTO
Foto: RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK